Hanging Concepts
schilderijrails.nl is de online store
van Hanging Concepts
015 2140 340
Schilderijrails

Online of telefonisch bestellen
Achteraf betalen
Geen orderkosten
Technische ondersteuning

OVER Schilderijrails.nl

Schilderijrails.nl is de online store van Hanging Concepts Wandinrichting, een dynamisch en onafhankelijk familiebedrijf dat in 20 jaar is uitgegroeid tot een gerenommeerde full-concept vakhandel voor ophangsystemen en wandpresentaties.

Op Schilderijrails.nl bestelt u online grotere hoeveelheden ophangsystemen en schilderijrails tegen zeer scherpe prijzen, u betaalt achteraf. Schilderijrails.nl is in staat voor de Belgische clientèle direct vanuit België te leveren.

Schilderijrails.nl levertalles wat met bevestiging en installatie van uw wandpresentaties en visuele communicatie in uw ruimte, te maken heeft.

Zowel overheidsinstellingen (o.a. ambassades en ministeries), organisaties in het onderwijs en zorg, branches in het MKB als internationaal gerenommeerde bedrijven maken gebruik van onze diensten.

Maar ook de particulier is van harte welkom, in menig woonhuis monteren wij tegenwoordig een mooi ophangsysteem en monteert u liever zelf? Wij staan u met technisch advies en handige tips graag bij.

Het team van Hanging Concepts/ Schilderijrails.nl bestaat uit mensen die dicht bij de praktijk staan, die uw technische vragen deskundig beantwoorden.

Onze klanten noemen ons: deskundig, consequent, transparant, realistisch, slagvaardig, persoonlijk en positief. Door deze instelling is ons werk boeiend en zijn wij herkenbaar en toegankelijk voor u.