Hanging Concepts
schilderijrails.nl is de online store
van Hanging Concepts
015 2140 340
Schilderijrails

Online of telefonisch bestellen
Achteraf betalen
Geen orderkosten
Technische ondersteuning

COMBI RAIL PRO LIGHT
KUNSTWERK OPHANGEN EN VERLICHTEN

De fraaie verlichtingsrail voor ieder interieur

Met deze fraai afgewerkte lichtrail kunt u zowel uw kunstwerk ophangen en gericht verlichten. Wanneer u bij de montage een dimmer opneemt, creëert u gelijk een mooie sfeerverlichting.

U kunt, afhankelijk van de hoogte van uw kamer, gebruik maken van verschillende lengtes armaturen die op elke plaats in de rail te plaatsen zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk gebruik te maken van LED spotjes. Op één transformator kunt u maximaal 10 meter rails aansluiten. De Combi Rail Pro Light is belastbaar tot 20 kg. per meter

Lichtrail met LED of Halogeen lampjes

De Combi Rail Pro Light is leverbaar in de kleur wit, voor het verlichten van kunstwerken adviseren wij een spotje met een matte lens. In een kamer met een hoogte van 2,5 meter is een armatuur van 50 cm. voldoende.

Bij de Combi Rail Pro-light kunnen diverse spotjes gebruikt worden: qua uiterlijk en qua lichtsterkte. U kunt kiezen uit de merken
- Philips: Halogeen en LED
- BLV: Halogeen
- Precise: Halogeen.

Advies voor monteren

Door de op te nemen transformator wordt de stroom omgezet in 12V, de transformator dient zo dicht mogelijk bij de rail gemonteerd te worden.

De keuze van de transformator wordt bepaald door het aantal spotjes wat u wilt gebruiken in de rails. De zwaarte van de transformator wordt bepaald door het aantal spotjes wat u wilt monteren, 2 spotjes minimaal 80 Watt, 4 spotjes minimaal 160 watt, etc. De transformator dient zwaarder te zijn dan de belasting die er op komt!

Montage

Voor de montage en aansluiting van de Click rail Pro Light is enige handigheid en kennis voor het aansluiten van de transformator.
Bij de meeste bedrijven is deze expertise aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook de montagefilm bekijken heeft u dan toch nog vragen bel ons gerust:
00 31 15 2140 340

bestel hierbestel hier Montagefilm